Tesco Akadémia Teaház: játékok és tippek a sikeres munkahelyi beilleszkedésért

2021. október 11.

1 perc olvasási idő

Első alkalommal szervezte meg a Tesco Akadémia a Teaház nevű programjukat, hogy tapasztalataikkal segítsék szakmai gyakorlatos hallgatóikat. Hasznos információkkal, érdekes előadásokkal és gondolatébresztő beszélgetésekkel, valamint kreatív feladatokkal járták körbe azt a kérdést, hogy tud nyitottan és zökkenőmentesen együtt dolgozni több korosztály egy munkahelyen.

Íme a szervezők rövid beszámolója:

„A programsorozat fő célja, hogy a hétköznapi feladatokból egy kicsit kizökkenve, hasznos ismeretekkel segítsük a kollégákat, akik szakmai gyakorlaton vannak nálunk. Az eseményen megtanulhatják, hogyan reagáljanak hatékonyan egy munkahelyi szituációban vagy akár egy állásinterjún. Szintén nagyon fontos célja a sorozatnak, hogy a munka és magánélet egyensúly fenntartásának fontosságáról beszélgessünk, és arról, mi kell ahhoz, hogy jól érezzük magunkat az életünk különböző területein.”

A képen szereplők balról haladva: Nagy András Zoltán, Sáfár Henrietta, Mokos Dóra, Fülöp Ákos Balázs (HR toborzási gyakornok), Pintér Szabina (Tesco Akadémia), Balogh Csaba (Tesco Akadémia), Nemeth Kitti Mirjam (Tesco Akadémia)

Köszönjük a beszámolót és a fotót! 🙂