Egészséghónap: tudjatok meg mindent az otthonteremtési támogatásokról!

2021. október 13.

2 perc olvasási idő

Tartsatok velünk az októberi Egészséghónapunk programjain! Október 21-én pénzügyi szakértővel beszélgetünk az otthonteremtési támogatásokról: pl. a CSOK-ról, a babaváró hitelről, a zöld CSOK-ról, a zöld hitelről. Csatlakozzatok és kérdezzetek bátran!

Benneteket is érdekelnek a családokat érintő állami támogatások, de úgy érzitek, nem tudtok eligazodni a sok lehetőség között? Akkor ott a helyetek a képernyők előtt az Egészséghónap 3. hetén megrendezett online beszélgetésen. Veres Katalin pénzügyi szakértő segít, hogy mit érdemes választani. Természetes most is várjuk a kérdéseiteket!

Időpont: 2021. október 20. 14:00-15:00

A beszélgetést Teamsen követhetitek élőben ITT

Az Éntescóm Facebook csoportban pedig lehetőségetek lesz utólag visszanézni a videót.

Az Egészséghónap további programjairól és a részletekről az

Éntescómon tájékozódhattok.

A csatlakozással elfogadom, hogy az online rendezvényről képi és videófelvétel készül, és hozzájárulok, hogy a felvételeket a Tesco belső és külső kommunikációs csatornáján a hatályos adatvédelmi szabályzatainkkal összhangban közzé tegye, felhasználja. Az aktuális adatvédelmi szabályzatok megtalálhatóak az entescom.hu oldalon. Felhívjuk a figyelmed, hogy az eseményen való részvételhez szükséges a hozzájárulásod. Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne az adatkezeléssel kapcsolatban, nyugodtan fordulj az Adatvédelmi tisztviselőnkhöz a CE.DPO@tesco.com vagy a colleaguedata@tesco.com elérhetőségeken.