Várunk benneteket csütörtökön a Nyugizónába az Egészséghónap szervezésében

2021. október 20.

2 perc olvasási idő

Tartsatok velünk az októberi Egészséghónap harmadik hetén is. Csatlakozzatok a Nyugizóna csapatának interaktív előadásához, ahol a munkahely, a szülői lét és gyermeknevelés megküzdési technikáiról beszélgetünk.

Ti is úgy érzitek néha, hogy kevés a rendelkezésre álló 24 órába belesűríteni a munkahelyi, családi teendőket? Kíváncsiak vagytok, milyen új egyensúly hozható létre néhány apró trükkel? Akkor csütörtökön kapcsolódjatok be a Nyugizóna előadásába, ahol várják a ti kérdéseiteket is.

Időpont: 2021. október 21. 14:00-15:00

A beszélgetést Teamsen követhetitek élőben ITT

Utólag pedig majd visszanézhetitek a videót az Éntescóm Facebook csoportban.

Az Egészséghónap további programjairól és a részletekről az Éntescómon tájékozódhattok.

A csatlakozással elfogadom, hogy az online rendezvényről képi és videófelvétel készül, és hozzájárulok, hogy a felvételeket a Tesco belső és külső kommunikációs csatornáján a hatályos adatvédelmi szabályzatainkkal összhangban közzé tegye, felhasználja. Az aktuális adatvédelmi szabályzatok megtalálhatóak az entescom.hu oldalon. Felhívjuk a figyelmed, hogy az eseményen való részvételhez szükséges a hozzájárulásod. Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne az adatkezeléssel kapcsolatban, nyugodtan fordulj az Adatvédelmi tisztviselőnkhöz a CE.DPO@tesco.com vagy a colleaguedata@tesco.com elérhetőségeken.