Lakásgondok kollégáinknál – novemberben is segít a Tesco Angyal

2021. november 3.

3 perc olvasási idő

Közeleg a valódi hideg, téli időjárás. Novemberben olyan kollégáinknak segíthetünk a Tesco Angyal támogatásával, akiknek alapvető munkálatok nélkül nagyon nehéz lenne a következő időszak. Sajnos, szerencsétlenség is történt egy kisgyerekes családban, de reméljük, hogy együtt ismét sikerül megtalálni a megoldást! 

Egyik budapesti üzletünkben dolgozó kollégánk családjában nagy baj történt. Gyerekének háza egy lakástűzben lakhatatlanná vált, miután a tető leégett. Gyorsan új otthon után kell nézniük a két kisgyerekükkel, miközben nem tudjuk, a régi házuk rendbe hozható-e egyáltalán. A hatalmas anyagi terhet jelentő feladat mellett gondoskodni kell a két kisgyermek ellátásról is. 

Dotcom csapatunk egyik oszlopos tagjánál is sürgős házfelújítási munkákat kellene elvégezni. Amellett, hogy a vagyonba kerülő kazáncsere is komoly fejtörést okoz a családnak, még most, a fűtési szezon elején a kéményt is ki kell mellé bélelni. Ez tovább növeli az egyébként is hatalmas költségeket.

Győri kollégánknál egy családi esemény nyomán hirtelen hárommal többen lettek. Ugyanis hozzá költözött lánya és két kisunokája. Ráadásul a kismama még nem dolgozik, otthon van a gyerekekkel. Munkatársunk az egyetlen kereső a családban, ő támogatja a nála lakó családját is.

Ha tehetjük, legyünk minél többen rendszeres adományozók, de már egyetlen kávé ára is sokat számít!

Köszönjük szépem kollégáink nevében is!

Minden a Tesco Angyalról: ITT!