Csodás nap a Pólusban – Együtt ünnepeltük az első magyarországi Tesco hipermarket 25. születésnapját!

2021. november 8.

5 perc olvasási idő

Nagy utat jártunk be együtt, amióta megnyílt Magyarország és Közép-Európa első Tesco hipermarkete, a Pólus. Tele vagyunk élményekkel, emlékekkel! Az eltelt két és fél évtized alatt olyan közösséget építettünk fel veletek együtt, amelyre méltán vagyunk büszkék. Ezért különösen nagy boldogság volt, hogy a „25 éve együtt” ünnepségsorozatunk a Pólusba érkezett. Első hazai hipermarketünk a mai napig egyedi és különleges. Titeket ünnepeltünk ma, akik azzá tettétek! Volt köszöntés, kvíz, pezsgő, szendvics, kívánságfal, sztorizás és persze hatalmas torta is!

Nagy nap volt a Tesco életében a Pólus megnyitása. Az elmúlt 25 évet ünnepeltük ma az áruházban régi és jelenlegi kollégákkal, akik közül sokan 25 éve erősítik a tescós nagy családot. Pálinkás Zsolt vezérigazgatónk köszöntőjében kiemelte: kollégáink szorgalma, kitartása, elhivatottsága tette sikeressé a Pólust.

Zsolt szavaihoz Martin Coulam, működési igazgatónk is csatlakozott, aki átadta a bekeretezett, áruházat köszöntő plakettet Somoskői Mária áruházvezetőnknek. Van tehát mire emlékeznünk, amit a köszöntőt követő kvízjáték segített felidézni. Barkóczi Jani, a Pólus áruházvezető-helyettese és Horváth Judit, belső kommunikációs munkatársunk az elmúlt 25 évhez kötődő kérdéseket tett fel, a játékosok pedig a Mentimeter mobilalkalmazáson keresztül minél gyorsabban próbáltak válaszolni. Három szerencsés és jó emlékezetű csapatunk egy-egy üveg finom pezsgőt vihetett haza. A jubileum alkalmából Martinnal egy interjú is készült a Blikkben, amit ITT olvashattok.

Ezután Zsolt, Martin és Szigeti Barbi, országos HR vezetőnk egyenként köszöntötték azokat a kollégáinkat, akik 25 éve a Pólusban kezdtek, miközben mindannyiuknak átadtak egy, az alkalomra készült míves üveg plakettet és egy köszöntő levelet. Az áruházvezető pedig köszöntötte a 20 és 5 éve jubiláló kollégákat is. A közös pezsgőzést fotózás és persze torta, finom falatok követték!

Közben gyűltek a történetek az emlékek üvegedényébe. Egy-egy kedves sztori, élmény került a kis papírokra az elmúlt negyed évszázadból. A kívánságfalon a jókívánságok is sorjáztak, amiket a kollégák üzentek az elkövetkezendő 25 évre a Tescónak és egymásnak. Egy nagy, 25-ös logó arra várt, hogy a jelenlévők ujjlenyomataikkal kifessék. A tescós gyerekek sem maradtak ki az ünneplésből, ők biztosan nagyon örültek a Tesco 25 logóval ellátott, 100%-ban lebomló sok hazavitt léggömbnek!

Színes, boldog együttléttel köszöntöttük a 25 éves Pólust!

További ünneplős képekért kattintsatok IDE!