Itt a Tesco Baby magazin őszi száma – lapozzatok bele!

2021. november 11.

4 perc olvasási idő 

Igazán fontos, őszi témákkal készült olvasóinak a Tesco Baby magazin legújabb száma. Olvashattok benne arról, hogy mit tegyetek az ilyenkor gyakrabban előforduló fertőzésekkor felszökő lázzal, milyen őszi finomságokkal lepjétek meg a babátokat és hogy milyen babakozmetikumokkal védhetitek meg az érzékeny bőröcskéjüket a csípős szélben. A várandós édesanyák megtudhatják, hogy mit tehetnek a rosszullétek ellen, illetve hogy milyen étrendet kövessenek a várandósság 9 hónapja alatt. Lapozzunk bele együtt! 

Ambrus Évát senkinek sem kell bemutatnunk. A volt kolléganőnk számtalan kisgyermekes család életét tette könnyebbé. A hozzátáplálásról szóló könyveit rengeteg édesanya forgatja örömmel, hiszen azokban praktikus tanácsokat, jól bevált recepteket és iránymutatást talál. A nagyinterjúnkban őt kérdeztük a kezdetekről és a legújabb könyvéről.

A várandósság a boldog várakozás mellett kihívásokat is tartogathat. A reggeli rosszullétek sok kismama életét megkeserítik. A legfrissebb Tesco Baby magazinban 7 tippet osztunk meg veletek, hogy mivel enyhíthetitek ezt a kellemetlen állapotot. Ugyancsak a kismamáknak szól a várandósok táplálkozásáról szóló cikkünk. Ti tudjátok, hogy mennyi gyümölcsöt illetve húst kell fogyasztanotok, amíg babát vártok? Cikkünkből ez is kiderül!

A babaápolás fontos kérdéseit is érintjük. A hideg idő beköszöntével a babák érzékeny bőre könnyen kiszáradhat és okozhat fájdalmat. A Tesco sajátmárkás Fred&Flo termékcsaládja remek gyógyír lehet a kipirosodott arcocskákra. Írásunkban összefoglaltuk, hogy melyik termékünket éri meg beszerezni.

Ha pedig megbetegedett a babátok, fontos, hogy csillapítsátok a lázát. A lázgörcs bárkinél megjelenhet, egyelőre nem tudjuk sem az okát, sem pedig azt, hogy ki lehet érintett. Az viszont köztudott, hogyha a kisgyereketeknek egyszer volt lázgörcse, máskor is előfordulhat. Éppen ezért fontos, hogy tudjátok, mit tegyetek egy lázgörcsnél.

A lapszámunkat egy tündéri, gyermekdivatról szóló cikkel zárjuk. Lapozzátok fel a magazint, és nézzétek meg, milyen édes szetteket találhattok az F&F kínálatában!