Remek ajándék kicsiknek és nagyoknak: vásároljatok most Disney mintás F&F ruhákat 20% kedvezménnyel!

2021. november 15.

2 perc olvasási idő 

Egy mesehősös ruhadarab mindig jó ajándék. A gyerekek boldogan mutogatják majd barátaiknak a kedvenc Disney-szereplőjüket ábrázoló felsőjüket, nadrágjukat vagy cipőjüket, a felnőttek pedig újra gyerekké válnak az efféle mesés öltözékben. Szeretnénk, ha november és december a csodákról, az álmok beteljesüléséről és mesékről szólna. Éppen ezért november 17-21. között 20% kedvezményt adunk minden megjelölt Disney mintás ruhánkra. 

Nektek ki volt a kedvenc meseszereplőtök? Mickey és Minnie egér, Micimackó, a Pókember, Bambi esetleg Csingiling? És a gyerekeitek kiért rajonganak legjobban? Szeretnénk a karácsony előtti időszakban varázslatot csempészni minden otthonba, éppen ezért november 17-21. között 20%-kal olcsóbban szerezhettek be minden Disney mintás, Star Wars-os és Marveles ruhát, cipőt és kiegészítőt.

Válogassatok kedvetekre: szerezzetek be ugyan azt a mesehőst ábrázoló ruhadarabokat minden családtagnak és hódítsátok meg a világot! E remek akció alatt akár a Mikulás zsákját is feltölthetitek, vagy a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetitek. 🙂

Az ajánlat a megjelölt Disney figurás felnőtt- és gyerekruházati termékekre (ruha, cipő és kiegészítő, továbbá Star Wars és Marvel figurás termékek) érvényes, 2021.11. 17 – 21. között, a készlet erejéig.

A választék áruházanként változó és eltérő lehet, a részleteket keresse az áruházak ruházati osztályán.