Vagány környezettudatos ajándékcsomagot nyertek a WWF Léptem app használói

2021. november 16.

3 perc olvasási idő 

A WWF-fel közös játékunkkal mindenki nyert. Nyert a bolygónk, mert a Léptem app letöltése után kicsit tudatosabban vásárolunk, tudatosabban élünk. Nyertetek ti, hiszen a környezettudatos dolgok legtöbbször pénztárcabarát megoldások is. És nyert három szerencsés kollégánk, akik most egy-egy környezettudatos ajándékcsomagnak örülhetnek. 

A WWF hosszú évtizedek óta a bolygónk megőrzéséért dolgozik. A világ minden pontján igyekeznek megóvni a természetes környezetünket és az a velünk élő növényeket, állatokat. Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, amikor a nyáron bejelenthettük stratégiai partnerségünket.

A WWF szakemberei nem csak vállalatunkat segítik a karbonsemlegessé válás útján, de nagyszerű előadásokat is tartanak kollégáinknak. Az elmúlt hetekben a közös webináriumainkon az egészséges és fenntartható táplálkozásról, az élelmiszertermelés éghajlatra gyakorolt hatásáról és a  környezettudatos életmódról volt szó.

Egy izgalmas játékot is hirdettek a WWF-esek. Arra kértek bennünket, hogy töltsük le a Léptem app-ot, és számoljuk ki ökológiai lábnyomunkat. Ha valaki szeretné csökkenteni a természetre gyakorolt hatását, tippeket is kaphat, hogy hogyan  és mit változtasson. Nagy örömünkre sokan játszottatok velünk. 3 szerencsés kollégánk, akiket hamarosan értesítünk, egy-egy menő környezettudatos ajándékcsomagat nyert, amiben WWF vászonszatyor, kulcstartó, kulacs, kanálgép, hiúz plüssfigura és UNO kártyajáték található.

A nyertesek:

Ilon Judit

Tóth Annamária

Juhászné Makka Marianna

Gratulálunk! 🙂