Már Tatár Csilla is a Tesco Otthonról szolgáltatással rendel – és ezt meg is mutatja ország-világnak!

2021. november 17.

3 perc olvasási idő 

Főzz egy jó kávét, majd helyezkedj el a legkényelmesebb kanapédon és a Tesco Otthonról szolgáltatás oldalán tedd virtuális kosaradba azokat az élelmiszereket, kozmetikumokat és tisztítószereket, amikre szükséged van. Mi akár már aznap kiszállítjuk a bevásárlásodat. Nincs cipekedés és sorbanállás, hiszen mi az ajtódig viszünk mindent. Ilyen egyszerű a Tesco Otthonról szolgáltatással rendelni. Tatár Csilla most egy rövid videóban mutatja meg, hogy a mi segítségünkkel mennyivel egyszerűbbek a mindennapjai. 

Hogy mi mindent spórolhatsz meg a Tesco Otthonról szolgáltatásunkkal? Időt és energiát! Hiszen miután leadtad az online rendelésed, mi intézünk mindent. Áruösszekészítőink gondosan összeválogatják a termékeket, becsomagolják, majd kiszállítási asszisztenseink az ajtóig repítenek mindent. Tatár Csilla nagyon örül neki, hogy a Tesco Otthonról szolgáltatásunkkal rendelhet. Egy rövid videót készített erről. A videóhoz a következő szöveget írta:

Ebben a formában (🎬😉) sokkal könnyebb megmutatni, hogy mennyire kényelmes, hogy amíg dolgozom, játszunk, otthon vagyunk, valaki összeszedi, elhozza, felcipeli… régen ez maga volt a luxus, ma már szinte természetes, hogy online intézzük a feladataink nagy részét. A nagy zajban szeretném felhívni a figyelmeteket a Tesco Otthonról szolgáltatás Házhozszállítás lehetőségére, mert nagyon gyors, nagyon friss, nagyon kényelmes, és akár aznapi kiszállítással is rendelhetek.😊 #házhozszállítás #időspórolós #praktikus #leszmégvideó😊

A műsorvezető videóját a Facebook oldalán nézhetitek meg.