Itt a nagy karácsonyi díszítőverseny – nevezzetek értékes nyereményekért!

2021. november 18.

2 perc olvasási idő

Idén is meghirdetjük a nagy karácsonyi díszítőversenyt! Díszítsétek fel a közös tereket, varázsoljatok ünnepi hangulatot a folyosókra, étkezőkbe, hátsó területekre. Készítsetek néhány fotót és nyerjetek értékes ajándékokat! Részletek a cikkben. 🙂  

Tavaly nyertes dekoráció

Szerettek papírból hópelyheket készíteni? Imádjátok a vidáman villogó égősorokat? Eljött a ti időtök! A nagy karácsonyi díszítőversenyünkön ugyanis kiélhetitek kreativitásotokat! Varázsoljatok igazi téli birodalmat az étkezőkbe, folyosókra és más, közösségi terekre. Hangolódjatok együtt az ünnepre és nyerjetek!

Mi a teendőtök?

A díszbe öltöztetett terekről küldjétek el a fotókat a területi személyzeti támogatónak/vezető személyzeti támogatónak. Leveletekben az áruházatok nevét is tüntessétek fel.

A beküldött képekből a zsűri választja majd ki a legötletesebbeket. A kényelmi formátumok közül hat boltunk 10 000 ezer forintot nyer majd, a hiperek közül pedig 8 áruházuk 25 ezer forintot kap. Az összeget csapatépítésre fordíthatjátok.

A tavalyi évhez hasonlóan a raktárakban is megrendezzük a díszítőversenyt. A győztesek értékes ajándékcsomagot nyernek. A nevezéshez a képeket a DC HR partner kollégának küldjétek.

Nevezési időszak: november 22-december 14.