Mi is részt vettünk a Bonfire Night nemzetközi közösségi adománygyűjtő rendezvényen

2021. november 18.

2 perc olvasási idő

Idén november 9-én került megrendezésre az Xpatloop.com alapítója, Stephen Linfitt vezetésével és segítségével a Bonfire Night nemzetközi közösségi adománygyűjtő rendezvénye Budapesten, amelyen olyan jeles vendégek is emelték az est színvonalát, mint Paul Fox, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete.

A “Feel good + do good” szlogennel jegyzett látványos estén a helyi üzleti és diplomáciai társasági körök is képviseltették magukat, amelyen idén több, mint 4,4 millió forint adományt gyűjtöttek a magyar rászoruló gyermekek megsegítésére a Csodalámpa Alapítvány számára.

Több más jeles cég mellett a Tesco – Martin Coulam magyarországi működési igazgatónk támogatásával – örömmel szponzorálta az eseményt sajátmárkás termékek felajánlásával. A vendégek többek között megkóstolhatták sajátmárkás cézár salátánkat, fűszeres csirke salátánkat, növényi alapú bulgur és couscous saláta választékunkat, illetve Tesco Finest Prosecco-val olthatták szomjukat.

A rendezvény fő szervezőjétől, Stephen-től érkezett üzenet szerint a vendégek nagyon elégedettek voltak sajátmárkás választékunkkal, mi pedig örülünk, hogy ilyen formában is támogatni tudtuk ezt a jeles eseményt.