Nők a vezetésben – csatlakozz online, hogy megtudd, milyen a skandináv példa!

2021. november 18.

2 perc olvasási idő

Lényegesen alacsonyabb a női vezetők száma hazánkban az uniós átlaghoz képest. Mi ennek az oka, mit tehetünk ellene, hogyan lehet összeegyeztetni a családdal a karrierépítést – erről lesz szó a Család és karrier sorozat “Nők a vezetésben” című online rendezvényen, ahol hazai és skandináv példákat is bemutatnak.

A hagyományok, az előítéletek, sztereotip elvárások miatt a nők többségének továbbra is nehezebb karriert építeni. Pedig a nemek közötti sokszínűség a vezetőségben több üzleti sikert, jobb hatékonyságot, több innovációt, nagyobb ügyfélelégedettséget és az alkalmazottak lojalitását eredményezi – olvasható a meghívóban.

Nálunk, a Tescónál a női munkatársaink alkotják munkaerőnk 67%-át, valamint áruházvezetőink 47%-át, illetve felsővezetőink és igazgatóink 44%-át is ők képviselik – derül ki idei sokszínűségi jelentésünkből.

A vezetés minősége természetesen képességeinktől függ, nem a nemünktől – erről is szó lesz a ‘Család és karrier’ sorozat online eseményén, ahol skandináv példákon keresztül átbeszélik azt is, hogyan hozható  egyensúlyba családi élet a karrierrel.

Időpont: 2021. december 2. 17:00 óra

Vegyél részt a kerekasztal beszélgetésben, kérdezhetsz is, ha itt regisztrálsz. Részletes programot a meghívóban találtok.

Csatlakozzatok minél többen!