Újabb vidéki településeken erősítjük tovább online szolgáltatásainkat

2021. november 18.

6 perc olvasási idő

A gödöllői és érdi hipermarketeinket is bekapcsoltuk a Tesco Otthonról szolgáltatásunkba, így újabb 15 ezer háztartásban érhető el online a több mint 13 ezer friss és tartós terméket tartalmazó kínálatunk. Ezzel országszerte már több mint 2,3 millió otthonban élvezhetik vásárlóink az online rendelés és házhozszállítás előnyeit, legyen szó nagybevásárlásról vagy akár a karácsonyi ajándékok beszerzéséről. Emellett a Foodpandával kötött együttműködésünket is kiterjesztettük, melynek köszönhetően Budapesten kívül már további 6 megye 8 településén érkeznek házhoz akár fél óra alatt az interneten rendelt termékek üzleteinkből.

November közepén újabb jelentős bővítést hajtottunk végre online üzletágunkban. Újabb két Pest megyei áruházunkból szolgáljuk ki a Tesco Otthonról online rendeléseit, ezzel pedig a Gödöllőn és Érden, valamint a vonzáskörzetükben élők közül még többen használhatják ki a gyors, egyszerű és biztonságos bevásárlás előnyeit.

„Egyre többen választják manapság az online rendelést, hiszen kényelmes és időkímélő. Ki sem kell mozdulni otthonról, és megspórolható a cipekedés is. Az év végi ünnepek előtt különösen népszerű a bevásárlás ezen formája, ezért is bővítettük a napokban Tesco Otthonról online szolgáltatásunk lefedettségi területét. A fejlesztés mintegy 15 ezer háztartást érint, és közel 30 fős munkaerő-bővítést jelent, ezzel pedig már az ország 16 megyéjében, több mint 2,3 millió otthonba visszük ki az interneten leadott rendeléseket. Vásárlóink több mint 13 ezer termék közül válogatva könnyedén elintézhetik az ünnepi menühöz szükséges alapanyagok vagy akár a karácsonyi dekoráció és ajándékok beszerzését, legyen szó könyvről, játékokról vagy éppen szépségápolási cikkekről”– mondta Pálinkás Zsolt vezérigazgatónk. 

Vásárlóink a honlapunkon vagy Androidon és iOS-en is elérhető mobiltelefonos alkalmazáson keresztül tudnak bepakolni a virtuális kosarukba és rendelést leadni. Bevásárlási asszisztenseink a kiválasztott termékeket ugyanolyan gondossággal készítik össze az áruházainkban, mint ahogy azt vásárlónk maga tenné. A rendeléseket a kiválasztott kétórás idősávban – Budapesten és környékén akár aznap – házhoz szállítjuk, de a legtöbb esetben lehetőség van személyes áruházi átvételre is, amihez még az autóból sem szükséges kiszállni.

Az online szolgáltatásbővítés részeként vidékre is kiterjesztettük a Foodpandával (volt Netpincér) való együttműködésünket, melynek keretében a futárok már Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban, Siófokon, Dunaújvárosban, Szegeden, Miskolcon és Debrecenben is akár 30 perc alatt kiszállítják a helyi Tesco Expressz üzleteinkből a Foodpanda oldalon, illetve alkalmazáson keresztül leadott rendeléseket a boltunk körülbelül 5 kilométeres körzetében. Az együttműködéssel érintett üzleteink többségében mintegy 2000 terméket tartalmazó kínálat érhető el, míg a fennmaradó áruházainkban jövő év elején bővül a jelenleg körülbelül 1000 darabos választékunk.

A Tesco Online harmadik csatornája, a Tesco Doboz Webáruház továbbra is az ország minden pontján elérhető vásárlóink számára, akik több ezer termékből – köztük tartós élelmiszerekből, kozmetikumokból, tisztítószerekből és egyéb háztartási cikkekből, babápolási termékekből vagy állateledelekből – válogatva állíthatják össze rendelésüket, amelyet a Magyar Posta szállít házhoz 3-5 munkanapon belül.