Blikk: rendelj a Tescótól, hogy stresszmentes legyen a karácsony!

2021. november 22.

3 perc olvasási idő 

Már az ország legolvasottabb napilapja, a Blikk is a Tesco Online szolgáltatásait ajánlja! Azt írják, hogy tőlünk minden megrendelhető, amire csak szükség lehet az ünnepléshez. Nem csak a nagytakarításhoz nélkülözhetetlen tisztítószereket és az ünnepi menü alapanyagait szállíttathatjátok házhoz néhány kattintással, hanem a műfenyőt, a díszeket és az összes ajándékot is! Részletek a cikkünkben. 

Az év egyik legstresszesebb időszaka a december. Nem csak a ház, lakás feldíszítése és az ünnepi menü elkészítése okoz fejtörést, hanem a szükséges eszközök, főzési alapanyagok beszerzése is. A rohanás, a tömeg és a sorbaállás a legszebb ünnepet is képes elrontani. Az ország legolvasottabb napilapja, a Blikk, nagyszerű tippet ad olvasóinak. Azt javasolják, hogy használják a Tesco Online szolgáltatásait, hogy gondtalan és valóban szép legyen a karácsony. Arról is írnak, hogy míg a Tesco Otthonról szolgáltatással 13 ezer termék közül válogathatnak a vásárlók és akár már aznap megkaphatják a bevásárlásukat, addig a Tesco Dobozzal az ország bármely pontjára kérhetnek tartós élelmiszereket és tisztító- és tisztálkodási szereket.

Ha egy idős, vidéki rokont szeretnénk meglepni, a Tesco Doboz nagyszerű választás lehet.

Olvassátok el a Blikk cikkét és kíméljétek meg magatokat a karácsony előtti cipekedéstől, rohanástól és stressztől. Rendeljetek a Tesco Online-tól!