Idén karácsonykor semmi sem állíthat meg bennünket – itt az új, karácsonyi reklámunk!

2021. november 24.

4 perc olvasási idő 

Az elmúlt év csendesebb karácsonya után idén semmi sem akadályozhatja meg, hogy egy nagyszerű, családi ünnepet köszönthessünk – ez az üzenete a nagy-britanniai Tesco reklámjának. A Queen vérpezsdítő zenéjére megannyi családot, baráti társaságot látunk, akik a nehézségek ellenére is boldogan ünnepelnek együtt. Nézzétek meg, megéri! 

A reklám első másodperceiben a gyönyörű hóesésben egy idős hölgy áll. Elsőre talán úgy tűnhet, hogy lekéste a buszát. Amikor azonban munkatársunk megkérdezi, hogy segíthet-e neki, ő azt mondja, ne aggódjon, ő mindent megold, hiszen idén semmi sem állíthatja meg! Az asszony egy elektromos rollerre pattan és száguldani kezd.

Útközben különböző emberekkel találkozik: egy családdal, akinek bár elromlott az autója, de az út mellett boldogan megtartják a karácsonyi vacsorájukat. Találkozik egy tescós kiszállítóval is, akinek a sokadik emeletre, gyalog kell felvinnie a megrendelt termékeket, de ő mosolyogva megteszi, hogy boldog lehessen a pár karácsonya. A reklámban megjelenik a Mikulás, aki felvillantja a védettségi igazolványát a repülőtéren, hogy elkerülje a karantént és egy édesanya, aki sütivel fizeti le a Mikulás manóját, hogy a kisgyereke a késői óra ellenére is elmondhassa a kívánságát a nagyszakállúnak.

A rövid videó végén az idős hölgy is megérkezik oda, ahová egész évben a legjobban vágyott. Ha megnézitek a reklámot, ti is megtudhatjátok, hogy hova.  🙂