Tatár Csilla szívesen rendel a Tescótól az Átvételi Pontra is!

2021. november 24.

3 perc olvasási idő 

Tatár Csilla a múlt héten a Facebook-on mutatta meg, hogy mennyire menő dolog a Tesco Online-on vásárolni és házhozszállítást kérni. Most egy újabb videóval jelentkezett. Ez arról szól, hogy milyen egyszerű a neten mindent a virtuális kosarunkba pakolni, majd egy munkás nap után csupán 5 percre bekanyarodni a kiválasztott áruház Átvételi Pontjára, hogy egy kedves kollégánk a csomagtartóba pakolja a teljes bevásárlást. Tatár Csilla rengeteg időt spórolt meg így. Próbáljátok ki ti is! 

Dugóban ücsörgés, tömegben vásárlás, sorbaállás majd pedig cipekedés – ezektől a kellemetlenségektől kíméli meg magát, aki a Tesco Online-ról rendel. A bevásárlásod akár a kedvenc karosszékedben ülve, kényelmesen is leadhatod. Mi pedig gondosan összekészítjük és házhozszállítjuk vagy az áruházaink Átvételi Pontján az autódba tesszük. Soha nem volt még ilyen egyszerű a bevásárlás. Tatár Csilla műsorvezető is így gondolja: a múlt héten megmutatta, hogy mennyire szereti a házhozszállítást. Legújabb Instagram videója pedig arról szól, hogyha nap közben nincs otthon, a nap végén csak beugrik az egyik Átvételi Pontunkra és néhány perc alatt átveszi az egész heti nagybevásárlást. Nincs stressz, csak kellemes élmények.

😉 Tudjátok van az a verzió is, amikor a nap elején a kocsiban összerakod a virtuális kosarad, az így felszabadult időben mondjuk futsz egyet, aztán dolgozol és még mielőtt felvennéd a gyereket az iskolából, 5 percre megállsz a kiválasztott áruház Átvételi Pontján és már hozzák is a reggel vagy akár napokkal korábban megrendelt bevásárlásodat! 😉 Ezt úgy hívják, hogy Személyes Átvétel!😊🙌💥 – írja Tatár Csilla.

A műsorvezető új videóját itt nézhetitek meg.

Ti próbáltátok már a személyes átvételt? Ha igen, meséljetek, hogy tetszett!