Mindent a karácsonyról – lapozzatok bele a Tesco Magazin téli számába!

2021. november 29.

4 perc olvasási idő 

Szinte hihetetlen, de hamarosan itt a karácsony! Az ünnepi díszítés, az ajándékok és a menü könnyen stresszforrássá válhatnak. Ám ha tudatosan és időben elkezdjük az előkészületeket, az év legszebb időszaka állhat előttünk. A Tesco Magazin téli száma számtalan inspirációt és tippet tartalmaz. Lapozzatok bele és készüljünk együtt boldogan és békében a karácsonyra! 

Mézeskalács-illat, csillogó díszek, boldog mosolyok és meleg ölelések – néhány szó, amivel a karácsonyt körül írhatjuk. December elején azonban ezek a szép szavak leginkább stresszforrások. Nem tudjuk ugyanis, hogy milyen ünnepi ételeket készítsünk, hogyan díszítsük fel a lakást és hogy kinek milyen ajándékot vegyünk. A Tesco Magazin téli számában minden kérdésetekre megtalálhatjátok a válaszokat! Csak lapozzatok bele és engedjétek, hogy a magazin cikkei egyszerűbbé tegyék számotokra a készülődést!

A 12. oldalon például egy hosszú cikket találtok arról, hogy melyek azok a finomságok, amelyekből biztosan kérnek még a családtagjaitok! Pontyleves, meleg saláta kacsamellel és lassan sült bárány karamelizált salotthagymával a mi ajánlatunk! A vegán ismerőseitek igazán boldogok lesznek, ha vegán cékla Wellingtonnal kínáljátok meg őket.

A modern konyha szerelmeseinek ajánljuk a halrecepteket összefoglaló cikkünket. Idén karácsonykor a halászlé és a sült hal helyett készítsetek lazac gravlaxot vagy csőben sült tőkehalat!

A karácsonyi sütés-főzés után szilveszterkor ne robotoljatok egész nap a konyában. A Tesco Magazin téli számában bemutatunk nektek néhány olyan Tesco Finest terméket, amelyek biztosan elnyerik mindenki tetszését.

Ti is szerettek kézműveskedni? A magazinban mutatunk néhány remek ötletet arra is, hogy milyen ehető DIY ajándékkal lephetitek meg családtagjaitokat, barátaitokat.

Ha pedig inkább magabiztos stílust ajándékoznátok, nézzetek szét az F&F gyönyörű ruhái között.

Az élelmiszerpazarlás elleni küzdelem részeként arról is írunk, hogy hogyan menthetitek meg a karácsonyi és szilveszteri finomságokat, ha túl sokat főztetek. Megéri elolvasni, hiszen az ünnepi morzsákat szívesen fogyasztjátok majd évközben, egy munkás nap után.

Még sok más izgalmas témát találtok a Tesco Magazin téli számában.

Inspirálódjatok! 🙂