Büszkeség! „Családbarát Vállalat” díjat nyertünk!

2021. november 30.

4 perc olvasási idő

Örömmel jelentjük, hogy újabb elismerést hoztak családbarát intézkedéseink! A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és munkaerőpiaci programja, a Balansz Program már évek óta díjjal jutalmazza azokat a cégeket, amelyek családbarát jó gyakorlatokat vezetnek be, és ezeket innovatív módon a munkatársak igényei szerint alakítják. A napokban átadott 2021-es „Családbarát Vállalat” elismerésekkel díjazták egyebek között a munka-magánélet egyensúlyának megteremtését célzó lépéseket, a cégen belüli személyes fejlődés lehetőségét, vagy éppen a kismamák munkába visszatérésének támogatását. A Tesco is ott van a legjobbak között, így viselheti a „Családbarát Vállalat„ címet!

Forrás: haromkiralyfi.hu

Soha még annyi szó nem esett a munkahely-otthon közötti harmónia megteremtéséről, a munkatársak jól-létének fontosságáról a munkahelyek szempontjából, mint az utóbbi időben. Minden cég találkozik a családbarát szemlélet kérdésével, amely – mint az eseményen elhangzott – nem stratégia, hanem alapérték. Egyre több olyan hazai vállalkozás van, ahol felismerik ennek, a társaság jövőjének szempontjából is kiemelkedő jelentőségét. Ezt csupán felerősítette a koronavírus világjárvány, amelynek kihívásaira minden munkahelynek válaszolnia kellett.

Sokadszor kapunk munkatársaink mellett kívülről is pozitív visszajelzést ebbéli igyekezetünkről, eredményeinkről. Büszkék vagyunk a Tesco Családbarát Programunkra, amelyben számos területen segítjük, támogatjuk kollégáinkat. Tavasszal bevezetett új, családbarát, illetve hosszabb betegállományból vagy kismamaságból visszatérő kollégáink újra-beilleszkedését támogató intézkedéseinkkel még méltányosabbakká váltunk, és jobban tudjuk támogatni a különböző élethelyzetekben lévő munkatársainkat.

Az elismeréseket pénteken a Budapest Music Centerben tartott gálán adták át, ahol beszédet mondott Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter is. Az ünnepi eseményen a Tescót Szigeti Barbara országos HR vezetőnk képviselte, aki átvette a díjjal járó elismerést.

2019-ben Családbarát munkahely védjegyet kaptunk, akkor ITT számoltunk be a megtisztelő címről!