Mert adni még jobb: Fordított Adventi Kalendárium vár az irodában

2021. november 30.

2 perc olvasási idő

Csatlakozzatok az adventi időszak egyik legizgalmasabb aktivitásához: a Fordított Adventi Kalendáriumhoz! Hogy mitől fordított? Attól, hogy most mi tölthetjük meg mindenféle jóval, átérezve a segítségnyújtás örömét. Olvassatok tovább, hogy hol találjátok!

Gyerekként izgalmas volt várni az adventi időszakban a következő napi ajándékot, felnőttként már inkább az szerez örömet, ha adhatunk, segíthetünk. Így született meg a fordított kalendárium ötlete, melyből minden nap nem kiveszünk, hanem amibe mi magunk rejtünk el meglepetéseket.

Az iroda 3 pontján találjátok december 1-től az üres dobozokat. Oda várjuk felajánlásaitokat, amiket az általunk támogatott alapítványokhoz juttatunk el.

Íme a 3 helyszín:

  • a tea konyha előtti pihenő rész
  • a Support Office területe előtti pihenő rész
  • a Frei zóna

A Tabi Családsegítő és Gyermekjóléti Központot, rajtuk keresztül rászoruló családokat és az Aprajafalva Yorki Fajtamentő Alapítványt támogathatjátok ilyen módon.

Íme egy kis infó az egyesület és az alapítvány munkájáról:

Tabi Családsegítő és Gyermekjóléti Központ: a Tabi Járás 24 településén (Tab, Andocs, Bábonymegyer, Bedegkér, Bonnya, Fiad, Kapoly, Kánya, Kára, Kisbárapáti, Lulla, Miklósi, Nágocs, Sérsekszőlős, Somogyacsa, Somogydöröcske, Somogyegres, Somogymeggyes, Szorosad, Tengőd, Torvaj, Törökkoppány, Zala, Zics) segítenek a rászoruló családoknak.

Aprajafalva Yorki Fajtamentő Alapítvány: APRAJAFALVA azért jött létre, hogy megmentsük, segítsük és új életet adjunk a nehéz sorsú, kidobott, elhagyott, bántalmazott vagy éppen megunt yorkiknak. Mi, egy maroknyi csapat vagyunk; civil életünk mellett vállaltuk, hogy mindent megteszünk a yorki (és gyakran más) kutyusok megmentéséért. Idén, eddig 119 kutyusnak tudtunk segíteni. Kérünk szépen Benneteket, ha lehetőségetek van és szeretitek a kutyusokat támogassatok minket. Amit szívesen elfogadunk és hálásan köszönjük: Apró méretű kutyáknak való száraztápok, konzervek, pelenkák, vitaminok, samponok, ágyikók- lehet használt is csak tiszta legyen, kisebb játékok.

Ha tudtok, segítsetek! Csatlakozzatok minél többen!

Kövessétek az Éntescómat végig az adventi időszakban is, hiszen számos közös karácsonyváró programunk, jótékonysági akciónk vár benneteket! Részletek: ITT!