Szigeti Barbi az ország egyik legjobb HR vezetője

2021. november 30.

3 perc olvasási idő 

Szigeti Barbit senkinek nem kell bemutatnunk. Országos HR vezetőnk ötletei, az általa kezdeményezett nagyszerű események, programok mindannyiunk javára válnak. Barbit most a Behavoiur Magazin díjazta, ezüstérmes lett az év HR vezetője választáson, nagyvállalat kategóriában. Gratulálunk neki és köszönjük mindazt, amit a tescós nagycsaládért tesz nap, mint nap!  

Nagyon büszkék vagyunk kollégáinkra. Mi tudjuk, hogy a legjobb szakemberek dolgoznak nálunk. Külön öröm, amikor ezt egy vállalatunktól független verseny döntőbizottsága is így gondolja. Szeptember végén díjeső hullott a Tescóra: egymás után nyertük a különböző rangos versenyeket. És most eljött az ideje annak is, hogy a programok kialakításában oroszlánrészt vállaló munkatársunkat is díjazzák. Szigeti Barbi országos HR vezetőnk ezüstérmes lett a Behaviour Magazin versenyén, ahol az év legjobb HR vezetőit keresték. Nagyvállalati kategóriában több tucat jelöltet utasított maga mögé Barbi munkássága.

Barbi a bemutatkozó videójában azt mondja, imád a Tescónál dolgozni, hiszen itt bárki megvalósíthatja az álmait, őt magát például várandósan nevezték ki országos HR vezetővé.

A díjról pedig így írt:Az év jutalomjátéka volt az elmúlt 2 hónap; az év HR vezetője verseny. Az elmúlt 4 év eredménye ért be, hálás köszönettel mind a szakmán belüli kapcsolatokért, de leginkább a Tesco HRKOMMandó csapatért…felemelnek és megtartanak. Soha ilyen nagy elismerésben nem volt részem, ezüst érmesnek lenni nagyvállalat kategóriában🤩 nagyon bizsergető és motiváló érzés. Köszönök minden pozitív visszajelzést.” 

Gratulálunk a díjhoz!