Tatár Csilla is velünk készül kényelmesen az ünnepekre!

2021. december 4.

3 perc olvasási idő

Stresszmentes december? Velünk ez sem lehetetlen! Pont erről mesélt Tatár Csilla is a minap a Blikk Nőknek. A népszerű műsorvezető munkája mellett alig várja, hogy két gyerekével otthon töltse a szabadidejét, és bár férje a családi szakács, a hűtőt és a kamrát neki kell feltöltenie alapanyagokkal. Csilla nem először fejezi ki, milyen könnyedén vásárol a Tescóval, amelynek személyes kiszállítás szolgáltatása különösen kedves a szívének!

Íme tehát a stresszmentes december titkának nyitja: kerülni a tömeget bevásárláskor. Csillának ki sem kell mozdulnia otthonról, mégis akár a karácsonyi nagybevásárlást is könnyedén elintézi. Csupán interneten néhány kattintással leadja a listáját, és kollégáink gondoskodnak a többiről. Így van ez akkor is, ha csak pár dolog fogyott ki az otthoni készletből. Azt mondja, azért szereti, mert nincs több cipekedés, marad ideje másra, és igazán elégedett a Tesco gyors és profi kiszolgálásával.

Ránk máskor is bátran lehet számítani! „Bármikor év közben is, amikor egy-egy forgatási nap után nem akarok még elmenni bevásárolni is, a szünetben összeállítom a kosarat, hazafelé pedig megállok az áruház külön parkolójában és a már előre elkészített csomagot beteszik az autómba” – meséli a lapnak Csilla.

Legutóbb pedig az aznapi kiszállításról mondta, hogy: „Csúcs jó dolog, kiváltképp nekem, aki nagyon nem szeretek vásárlással időt tölteni!” Ugyanis megfizethetetlen az az otthon töltött 5 óra, amíg mi összeválogatjuk, csomagoljuk és házhoz visszük a megrendelést.

Csilla ráadásul gyakran jótékonykodik, és azt mondja, különösen szeret online adományozni, mert ebben is a könnyű és egyszerű megoldások híve. „ Idén például részt veszek az Élelmiszerbank tartósélelmiszer-gyűjtő akciójában is, és a tescós rendelésem mellé e-kuponokat is beteszek a virtuális kosaramba november 15. és december 5. között. Nekem jobb érzés úgy vásárolni, hogy azzal támogatok egy szervezetet” – mondja.

Egyetértünk, és ez egy nagy szívecskét ér!