Lehet 20%-kal olcsóbb? Készülj az újabb kihagyhatatlan F&F akcióra!

2021. december 7.

2 perc olvasási idő

Nemrég bombasztikus karácsonyi ajándékötletekkel, most pedig újabb szenzációs F&F ajánlattal lehet találkozni ünnepek előtt a Tescókban. Ezúttal a Clubcard tulajdonosok válogathatnak kedvezménnyel a zoknitól a flitteres izgalmas blúzokon át a gyerkőcöknek szánt kényelmes darabokig, vagy éppen az elegáns  férfiingekig. A tárház kínálata szinte felsorolhatatlan, de annyi biztos, hogy a 20 %-os akció minden egyes darabnál jól fog esni! A különleges ajánlat 2021. december 8. és 12. között várja a szép és trendi F&F ruhák szerelmeseit! 

Ruha, cipő, vagy kiegészítő – minden F&F szépség akciósan kapható szerdától a hétvégéig! Kollégáinknak pedig plusz jó hír, hogy a 20%-os kedvezmény mellett a dolgozói +10%-os kedvezmény is érvényesíthető!

A kedvezmény Clubcard kártya használatával érvényes F&F ruházati termékekre (ruha, cipő és kiegészítő) 2021. 12. 08-12. között. Ajánlatunk a kiárusításban lévő termékekre is vonatkozik. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. A választék áruházanként változó és eltérő lehet.

Itt a jó alkalom, hogy  beszerezzük a fa alá a már kinézett, vagy éppen most felfedezett szetteket!