December 15-én megváltozik a bejelentkezés a Tescolide felületén – Egyszeri Bejelentkezés/Changed login to Tescolidé – OneLogin

2021. december 7.

2 perc olvasási idő

Kedves Kollégák!

Szeretnénk Titeket tájékoztatni a Tescolide rendszerbe történő bejelentkezést érintő fontos változásról. Ez a változás biztonsági okokból és a bejelentkezések egységesítése miatt elengedhetetlen.

A bejelentkezési felületen egy új gombot találtok: “Egyszeri Bejelentkezés”

Ennek megnyomását követően a már ismert paradicsomos oldalra lesztek irányítva, és itt kell megadnotok a felhasználóneveteket, jelszavatokat.

Ez a felhasználónév és jelszó megegyezik a Laptop/Concur/e-mail bejelentkezési adatokkal.

Amennyiben ez még nem volt korábban aktiválva vagy jelszó visszaállítás szükséges, kattintsatok a következő linkre: https://myaccount.global.tesco.org/.

Azon munkatársak, akiknek manuálisan létrehozott profiljuk van a Tescolide felületén (pl.Tesco Akadémia, külsős munkavállalók, UK munkatársak, stb.), továbbra is a régi Tescolide felhasználónévvel és jelszóval tudnak belépni, minden változás ellenére.

HR csapat

*************************************************************************************************************

Dear Colleagues,

We would like to inform you about the planned change of login to the application Tescolidé. Login change is necessary for security reasons and for unification of logins.

The login window will only contain a “Login” button.

When you click on this button you will be redirected to login page with tomatoes picture and you could be asked for username.

OneLogin username and password is the same password as you use for your Laptop/Concur/email login.

For activation of OneLogin account or password reset please use only this link: https://myaccount.global.tesco.org/

Colleagues with manually created accounts (pl.Tesco Akadémia, külsős munkavállalók, UK munkatársak stb.) will log in to Tescolide still with current account, without any change.

Your People Team