Országos jogi vezetőnktől is tanulhatnak a tehetséges fiatalok

2021. december 7.

3 perc olvasási idő 

Dr. Fekti Ákos, országos jogi vezetőnk is mentorként dolgozik a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei programban. A kampány célja, hogy inspiráló és motiváló szakmai életutakat mutasson be a tehetséges fiataloknak. Olvassátok el Ákos gondolatait a programról.  

A Menedzserszövetségben Magyarországon egyedülálló tudás és tapasztalat koncentrálódik. Fekti Ákos kollégánk menteeként vett először rész a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei programban. A következő évben mentorként tért vissza. A miértekről ő így fogalmaz:

“Törekszem a folyamatos fejlődésre, kíváncsian, nyitottan várom az újabb és újabb inspirációkat, új ötleteket és megoldásokat. Így figyeltem fel a Menedzserszövetség LinkedIn oldalán a nagyon magas színvonalú szakmai tartalmakra, és magára a mentor programra. Rendhagyónak találom azt a tudás hub-ot, ami a Menedzserszövetségben összpontosul. Számos nagyszerű felsővezetővel dolgoztam, akik különböző módokon nagy hatással voltak rám, mégis úgy gondoltam, hogy más mentoring keretében találkozni egy felsővezetővel, és részleteiben olyan témákról beszélgetni, amikre munka közben nem jut idő. Ehhez adott egy nagyszerű keretet ez a program.” 

A Menedzserszövetség új kampányában 30 tehetséges fiatal vezetőt mutat be, ezzel szeretne mindenkit a további céljaik elérésére motiválni.

Az Ákossal készült teljes interjút itt olvashatjátok.

A róla készült kisfilmbe pedig itt nézhettek bele.