Helyi támogatások folyamata

Az elmúlt években már megszokhattátok, hogy a helyi közösségekkel való kapcsolattartásra, a helyi közösségek támogatására jelentős figyelmet fordítunk. A célunk, hogy minden áruház jó kapcsolatot ápoljon környezetével, hogy a Tesco által elért városok, települések, mint jó szomszédra, gondoljanak ránk.

A közösségekkel való kapcsolattartás rendkívül fontos vállalatunk számára a hatékony és folyamatos működéshez. A közösségekben egyaránt meg kell szólítanunk a helyi önkormányzatokat, hatóságokat, a civil szervezeteket, vásárlóinkat és a helyben élő munkatársainkat is.

Számtalan eszköz van a kezünkben, amitől hatékonyabb lehet a közösségi kapcsolattartás. A stratégiát, az irányokat központilag határozzuk meg, hiszen az egységes Tesco márka része az, hogy társadalmi céljaink, értékrendünk is azonos. A kivitelezés, az időzítés azonban a régiókban, az áruházakban valósul meg – a célokat közösen keltjük életre.

Az országos programokon (pl. az Ön választ, mi segítünk program) és a konkrét támogatásokon túl lehetőségünk van önkéntes munkával, adománygyűjtéssel, kitelepülések befogadásával támogatni helyi közösségi programokat.

A Tesco közösségi kapcsolatépítésére és támogatási folyamataira vonatkozó útmutatókat az Intraneten találjátok:
·         Intranet kezdőoldal/Osztályok/Vállalati Kapcsolatok/Támogatások
·         Intranet kezdőoldal/Osztályok/Vállalati Kapcsolatok/Közösségi kapcsolatok