Magyarországon összesen 25 200 000 Ft-tal támogatjuk 63 körzet egy-egy közösségi projektjét. A közösségi programban helyi jótékonysági vagy közösségi szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) vehetnek részt, és a Tesco egyenként 400 000 Ft támogatásban részesíti a helyi közösség javát szolgáló pályázatokat. A pályázat témája lehet a lakókörnyezet megújítása, az oktatás, képességfejlesztés vagy az egészséges életmód.

A program egyedülálló lehetőséget biztosít vásárlóink és munkatársaink számára, akik kiválaszthatják, hogy a saját közösségükben melyik program nyerje el a támogatást. Emellett kiváló lehetőség ez nekünk és csapatainknak, hogy részt vegyünk a helyi közösség életében, vagy támogassuk azt a szervezetet, amely a helyi közösség érdekében együttműködik az áruházzal. Tájékoztasd a szervezetet a pályázati lehetőségről, vagy adj ajánlást a projekthez, esetleg önkéntesként segédkezz a projekt megvalósításában. Az aktív hozzáállás segíthet, ha az adott szervezet nyeri a támogatást. Közösen jó történeteket írunk!

A tavalyi kampány eredményeit ITT olvashatjátok.

Az „Ön választ, mi segítünk” program 3 szakaszból áll: 

I. Pályázati szakasz (2017. január 1-31. között) – A civil szervezeteknek közel 4 hét áll rendelkezésre, hogy benyújtsák a helyi közösségek fejlesztésére irányuló pályázataikat.

II. Elbírálási szakasz (2017. február 1-21.) – A Pályázati Bizottság minden körzetből kiválasztja a 3 legjobb projektet.

III. Szavazási szakasz (2017. március 8. – április 4.) – A vásárlók pénztárainknál minden vásárlást követően kapnak egy szavazó zsetont, és szavazhatnak az adott körzetben általuk legjobbnak ítélt helyi projektre.

Eredményhirdetés: A 2017. április 17-i héten.

A programmal kapcsolatos aktuális információkat a www.tesco.hu\kozosseg oldalon találjátok.